Een stapje dichterbij..............

Afgelopen week een vergunningsaanvraag binnengebracht bij de Gemeente Maasmechelen.
Zo komen we weer een stapje dichterbij bij mijn volgende plannen met Passato. 


Wat deze plannen zijn laat ik nog even een verrassing, maar ik ben ervan overtuigd dat dit zeker een meerwaarde is voor de klanten van Passato en natuurlijk ook voor mijzelf. Het assortiment van de webwinkel is zo uitgegroeid dat ik dit niet meer vanuit mijn woonhuis kan regelen en dus een separaat plekje wel op zijn plaats. In welke vorm deze plaats zal zijn, krijgen jullie zodra ik de vergunning heb te horen. Ik ben alleszins enthousiast. 

Mijn woning zal in ieder geval in stuk minder vol staan zodat ik thuis een beetje meer tot rust kan komen. Hoewel het natuurlijk wel erg gezellig is om overal mooie spulletjes te hebben staan en ik optimaal van al dat moois kan genieten, het poetsen in huis............is een stuk minder aangenaam.  Omdat de doorlooptijd van de vergunningsaanvraag zo'n 72 dagen kan duren heb ik wel nog voldoende tijd om stukje bij beetje mijn plannen verder in beeld te brengen en dat is o zo leuk. Ik ben dan al ook bezig met een digitaal 'moodboard' of te wel een sfeerbord. Hoe geweldig leuk is dit om te doen. Dat is voor mij dan ook de ultieme tip aan jullie wanneer je een plan hebt, maak het visiueel. Een plaatje zegt veel meer dan 100 woorden. Pinterest is hierbij heel handig. 
Passato heeft overigens ook een Pinterest profiel, het 'moodboard' dat bij mijn plan hoort, is wel nog even afgeschermd, maar ik houd jullie op de hoogte.......Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

SylviaDinsdag, 14 maart 2017 om 18:12

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Spannend............ik ben heel benieuwd naar je plannen. Ik ben er wel van overtuigd dat deze van eenzelfde kwaliteit zijn als je webwinkel. Ik ben een grote fan. Doe zo verder.


BLOG

Heeft u een vraag?