Tijd voor een blogbericht

Tijd voor een blogbericht...........het is nl. al een tijd geleden. 

Het is moeilijk om tijd te vinden in een druk leven. Ik hoor jullie al denken, maar ze werkt toch niet meer bij de bank. Dat klopt, maar de rest gaat keihard door. Ik begrijp dan ook niet dat ik dit überhaupt eerder kon combineren. Druk met de Passerel, druk met het huishouden, druk met de kids, druk met een nieuwe loopbaan zoeken, druk, druk, druk. Of doe ik me dat zelf aan?

In ieder geval, als ik iets doe, dan wil ik het goed doen en dat kost vaak meer tijd. Ik kan gelukkig nog genieten van kleine dingen. Na een drukke dag, geniet ik van huis en tuin en van de rust die een landelijk interieur met zich mee brengt. De dagen beginnen te korten waardoor je 's avonds in huis alle gezelligheid naar binnen haalt. Een kaarsje, een bloem, woonaccessoires met een verleden, nostalgie proevend, het hoeft niet meer te zijn.
Weg van de stress, de onrust van je telefoon en 'Pokémon' jagende mensen...........Niets is minder waar, we hebben 2 tieners in huis...........Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
2 stemmen, 2 beoordelingen

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er zijn 2 beoordelingen gevonden.

KarinDinsdag, 6 september 2016 om 19:03

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Ik dacht dat ik de enige was...............

MarjanDinsdag, 6 september 2016 om 9:42

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Heel herkenbaar, succes met het indelen van de tijd, maar geniet vooral


BLOG

Heeft u een vraag?