Soms moet je durven los te laten............

Soms moet je durven los te laten...........

In januari was ik naast mijn gekoesterde webwinkel gestart als zelfstandig vertegenwoordiger voor een DesignLabel, maar na een korte periode van slechts 3 maanden werd het voor mij heel duidelijk dat dit niet bij mij paste. 

Het concept van de winkel, hun manier van werken, de combinatie met mijn webwinkel Passato en mijn privé was voor mij geen haalbare kaart. En dan moet je durven los te laten.

Vandaag heb ik de stap gezet om de activiteit als zelfstandig vertegenwoordiger te staken. Hierdoor kan ik mij meer focussen op mijn 'kindje', namelijk Passato. Door deze beslissing te nemen viel een last van mijn schouders, een rare gewaarwording. Hieruit blijkt opnieuw dat je gewoon moet doen, moet durven en luisteren naar je gevoel in plaats van teveel nadenken.

En om de gedachte toch een beetje opzij te zetten ben ik vandaag de hele dag op inkoop geweest voor Passato. 
Genieten en werken tegelijk. Het kan :) Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

AngeliqueDinsdag, 4 april 2017 om 21:51

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Chapeau, het leven is aan de durvers.
Volg je hart en je gevoel.


BLOG

Heeft u een vraag?