Nieuw jaar = Nieuwe look

De oplettende bezoeker van Passato heeft het wellicht al gezien.
De webwinkel van Passato is vanaf januari 2018 weer aangevuld met heel wat nieuws en omdat ik vind dat bij een nieuw jaar een nieuwe look hoort, is de stijl een beetje aangepast. Niet van het aanbod maar van de 'huisstijl' zeg maar.

Meer soberheid is een van de veranderingen. Nu dat jullie de sfeer van Passato kennen, gaat de aandacht nu meer naar het stuk zelf en dus worden enkel de stukken gefotografeerd met eenzelfde achtergrond.
De woonaccessoire staat dan centraal, hetgeen meer rust voor het oog geeft bij het online winkelen.

Nog een kleine verandering, die wellicht voor jullie niet van groot belang is en zeer waarschijnlijk niet opvalt, is een ander lettertype in de omschrijving van het product. Nu is het een standaard lettertype waardoor er voor mij een kleine tijdwinst ontstaat, aangezien ik eerder alle teksten handmatig aanpasten. Minder tijd hieraan besteden is meer tijd hebben om op zoektocht te gaan naar mooie originele woonaccessoires.
Dat is wat ik het liefst doe, op schattenjacht gaan.  

Rest mij jullie allemaal nogmaals te bedanken voor jullie bezoek het afgelopen jaar aan Passato en wens jullie een gezond, gelukkig en sfeervol Nieuwjaar.

Liefs,
Jeannette
Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

TamaraZondag, 14 januari 2018 om 16:18

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Hallo Jeannette, prachtige nieuwe spullen en de webwinkel ziet er in het nieuwe jasje ook top uit. Succes in het nieuwe jaar en tot snel.
Groetjes Tamara
PS een trouwe tevreden klant ;)


BLOG

Heeft u een vraag?