Het verhaal achter het ontstaan van Passato

En dan is het zover………vrijdag 29 juli jl., na bijna 19 jaar, mijn laatste dag werkzaam bij een grote financiële instelling.
Een beetje onwennig en onzeker, grijp ik de kans om heel wat anders te gaan doen.

Gepassioneerd in alles wat met interieur en wonen te maken heeft, wil ik deze weg inslaan.
Zekerheid loslaten, acteren vanuit gevoel en hierdoor het onbekende met beide handen aangrijpen.

Een bescheiden start in de vorm van deze webwinkel is reeds gemaakt, mijn plan is om dit uit te breiden met een kleine fysieke winkel. Maar eerst start ik na een kleine vakantie met solliciteren naar een nieuwe baan en ga ik een cursus interieur styliste volgen. 

Ongeacht het resultaat, ik volg vanaf nu mijn hart en als ik niet bezig ben met mijn droom te verwezenlijken, dan ben ik te vinden in de Passerel (Vucht-Maasmechelen), horecagelegenheid van mijn partner...........
droom-niet-je-leven-leef-je-dromenBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


BLOG

Heeft u een vraag?