Een dubbel gevoel

Beste,

Ken je dat, een dubbel gevoel? Een lach en een traan.................

Met ingang van 24 juli aanstaande ben ik behalve zelfstandig onderneemster van mijn eigen gekoesterde Web- en woonwinkel Passato ook een werknemer bij een externe werkgever. Superblij natuurlijk, maar dit houdt ook in dat ik de huidige inloopdagen van de Woonwinkel Passato noodgedwongen moet aanpassen. In plaats van 2 dagen zal de Woonwinkel wekelijks slechts 1 dag geopend zijn. De beslissing om nu reeds een inloopdag te laten vervallen vind ik heel erg moeilijk en geeft dat dubbel gevoel. 

Vooruitlopend op een definitieve beslissing blijft de Woonwinkel zeer waarschijnlijk op woensdag van 10:00 uur - 16:00 uur geopend en komt de maandag te vervallen. Uiteraard blijft het mogelijk om Passato op afspraak te bezoeken. 

Ik houd jullie op de hoogte wat de definitieve keuze van de inloopdag wordt, maar ik wilde jullie nu reeds informeren dat er een verandering op komst is. 

Liefs, 
Jeannette
Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

SandraMaandag, 17 juli 2017 om 12:51

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Hallo Jeannette, ik begrijp het helemaal. Soms moeten we keuzes maken in het leven die niet altijd gemakkelijk zijn. De huidige maatschappij zorgt er helaas voor dat we niet altijd voor de volle 100% ons hart mogen volgen en dat is natuurlijk heel jammer. Ik ben er echter van overtuigd dat alles met een reden gebeurd en dat het nooit te laat is om veranderingen in je leven te brengen. Ik weet zeker dat de combinatie met een nieuwe baan voor jou zeker haalbaar is en dat je gekoesterde webwinkel en woonwinkel er zeker niet onder zullen lijden. Jij kan dat, je bent een TOP vrouw :)


BLOG

Heeft u een vraag?