De kop is eraf.

Maandag 5 juni jl. was de eerste inloopdag bij woonwinkel Passato. Vandaag alweer de tweede.
Elke maandag en woensdag wordt mijn thuis mijn werkplek en realiseer me dat ik dat best een luxe vind. 

Werken in je eigen vertrouwde omgeving en als "eigen baas". Mijn visie, mijn verhaal............

Maandag 5 juni jl. heb ik een aantal bezoekers mogen ontvangen en ze waren net als ik enthousiast.
Mijn zenuwen verdwenen dan ook al snel. Voordat de 'deuren' open gingen was dat wel anders............nu dat de kop eraf is voel ik me vandaag rustiger want ook vandaag kan iedereen Passato bezoeken en proeven van een landelijk-brocante interieur en dat onder het genot van een drankje en een gezellige babbel. Ben benieuwd wie ik vandaag mag ontmoeten.Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

SanneWoensdag, 7 juni 2017 om 9:00

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Het was maandag een aangename kennismaking met Passato. Geen zenuwen nodig :) alles was prima in orde. Prachtige spullen en een geweldig interieur. Ik heb heel wat idee├źn opgedaan en kan niet wachten om mijn huisje om te toveren in deze sfeer. Met hulp van Passato gaat dat zeker lukken. Doe zo verder en tot de volgende keer.


BLOG

Heeft u een vraag?