Bezoek van iemand van het woonblad Landelijk.....

Vorige week een onverwacht telefoontje gekregen van een vriendelijke meneer van een bekend tijdschrift dat begint met Landelijk.......
Helaas kwam het telefoontje op dat moment ongelegen want ik was op mijn werk, maar hij vond het geen probleem om terug te bellen. We hebben een afspraak gemaakt en uiteindelijk stond hij voor mijn deur. 

Ik was in mijn nopjes want mijn gedachte ging natuurlijk uit van een mooie reportage met sfeervolle foto's van mijn interieur, mijn web- en woonwinkel en natuurlijk mijn verhaal. Dit was echter MIJN GEDACHTE want ik wist natuurlijk niet waarvoor hij wilde komen, dat had ik niet gevraagd.......... 

Hoe mooi kon het zijn, mijn vreugde, mijn passie, mijn verhaal in dit prachtige woonblad. Voor zover had ik het juist, maar wat ik niet had gedacht was dat voor zo'n 'publi' reportage veel betaald moest worden. Toen werd het dus een stuk minder leuk, want voor een kleine zelfstandige is dit doorgaans geen haalbare kaart. Het voelde dan ook als 'blij gemaakt met een dode mus'.

Enigszins teleurgesteld rest mij dat ik het gesprek met die vriendelijke meneer dan ook laat bezinken en bij mijn bescheiden vorm van mond tot mond reclame voor mijn 'winkel' blijf.  Ik nodig jullie uit om mij daarbij te helpen. 

Naar mijn mening ligt de kracht van Passato namelijk in een mooi, divers assortiment van (stoere) landelijke en brocante woonaccessoires en dat voor ieders portemonnee. Zo ook, de snelheid en kwaliteit van de uitlevering van bestellingen in de webwinkel en de gastvrije, huiselijke en ongedwongen sfeer in de woonwinkel zijn kernpunten.

Zo is het volgens mij en zo blijft het ook,  daar heb ik geen reportage in een woonblad voor nodig. 

Liefs,
Jeannette


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


BLOG

Heeft u een vraag?